• (+30) 698 - 395 -4400
  • 0

Βρείτε το τέλειο ταξίδι σας

``ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ``

Για πάνω από 8+ χρόνια παρέχουμε ομαδικά ταξίδια σε εξαιρετικούς προορισμούς με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια.

Από το 2008, έχουμε κερδίσει τη φήμη για την παροχή δημιουργικών δρομολογίων περιοδείας, το καθένα μεμονωμένα σχεδιασμένο για να προάγει τους στόχους των πελατών μας για ταξίδια αναψυχής και εταιρικές ομάδες.

``ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ``

Με τα χρόνια έχουμε καθιερώσει τη φήμη ως μία από τις καλύτερες εταιρείες εισερχόμενων ομαδικών περιοχών της Ευρώπης, που ειδικεύονται σε ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών και ειδικών εκδρομών ενδιαφέροντος. Σχεδιάζουμε αποκλειστικά προγράμματα περιήγησης για ιδιωτικά γκρουπ που ταξιδεύουν στην Ευρώπη και πληρούν όλες τις προδιαγραφές και τους προϋπολογισμούς. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές για να δώσουν στους πελάτες μας την καλύτερη ευκαιρία να προσλάβουν επιτυχώς μια ομάδα και ένας αφοσιωμένος Διαχειριστής Λογαριασμού θα σας οδηγήσει στην πλήρη επιχειρησιακή διαδικασία από τις επιλογές του ξενοδοχείου έως την τελική παράδοση της περιοδείας.

``ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7``

Τα ταξίδια έχουν να κάνουν με την προσωπική εμπειρία! Οι αναμνήσεις δημιουργούνται όχι μόνο από αυτά που βλέπουν οι πελάτες σας, αλλά από ποιον συναντούν και από τις πολιτιστικές εμπειρίες που απολαμβάνουν. Πιστεύουμε εδώ και πολύ καιρό ότι, ενώ τα αξιοθέατα και τα αξιοθέατα είναι σημαντικά, η αλληλεπίδραση με τους ντόπιους και τα έθιμά τους είναι αυτή που κάνει τις πιο επιτυχημένες και ανθεκτικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Έχουμε τις επαφές για να πλέξουμε αυτές τις ξεχωριστές στιγμές στην περιοδεία σας και σας ενθαρρύνουμε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες μαζί μας

Κορυφαίοι προορισμοί

Κορυφαία αυτοκίνητα

Volkswagen T2
€400,00 /Day

Top Δωμάτιο