Business travel

Επαγγελματική διαχείριση ταξιδιού

Ανακαλύψτε τι είναι η αποκλειστική υπηρεσία. Η ομάδα μας είναι η πιο έμπειρη ομάδα στην αγορά και είναι σε θέση να πραγματοποιήσει 10-30% εξοικονόμηση κόστους ταξιδιού για εσάς.

Business travel up to standard

Εταιρικές εκδηλώσεις και ομαδικά ταξίδια

Πιστεύουμε στη δύναμη των εξαιρετικών εμπειριών που δημιουργούν μια διαρκή μνήμη για τους πελάτες ή τους υπαλλήλους σας. Οι έμπειροι ειδικοί μας είναι στην ευχάριστη θέση να συζητήσουν τις επιθυμίες σας και να τις μεταφράσουν σε ένα εξατομικευμένο ομαδικό ταξίδι, επαγγελματική συνάντηση ή εκδήλωση.

Όλα είναι τέλεια τακτοποιημένα

Παγκόσμιοι προορισμοί και αποκλειστικές τοποθεσίες – Το ID MEMORY Travel διαθέτει την τεχνογνωσία, τους πόρους και την εμπειρία για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης εταιρικής εκδήλωσης ή ομαδικού ταξιδιού. Υποσχόμαστε να προσφέρουμε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για τους καλεσμένους σας, που θα είναι η συζήτηση της πόλης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

“Οι ειδικοί μας στις τιμές είναι ειδικοί στη χρήση διαφόρων τεχνικών έκδοσης εισιτηρίων και διεθνών τιμών, πράγμα που σημαίνει ότι αγοράζουμε φθηνότερα από τις διαδικτυακές πλατφόρμες κρατήσεων και τηλεφωνικά κέντρα.”

Εγγύηση χαμηλότερου ναύλου

Ανήκουμε σε έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς επαγγελματικών ταξιδιών στον κόσμο με τεράστια αγοραστική δύναμη. Έχουμε επίσης την πιο εκπαιδευμένη ομάδα στην ολλανδική αγορά. Επομένως, μπορούμε να δώσουμε στην εταιρεία σας εγγύηση πλήρους τιμής. Εάν μπορείτε να το αποκτήσετε φθηνότερα αλλού, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά.

Συνολικό κόστος ιδιοκτησίας

Ο καθορισμός της τιμής ενός αεροπορικού εισιτηρίου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση εννοιών όπως «Smart Ticketing» και «Global Fare Brokerage». Αυτές οι έννοιες εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την εμπειρία και το επίπεδο εκπαίδευσης του ταξιδιωτικού συμβούλου και από τα εργαλεία με τα οποία συνεργάζεται. Γενικά μπορεί να ειπωθεί ότι όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο εκπαίδευσης και εμπειρίας του ταξιδιωτικού συμβούλου, τόσο υψηλότερη θα είναι η εξοικονόμηση.

Για εσάς ως αγοραστή, είναι επομένως σημαντικό να εξετάσετε επίσης τις προσφερόμενες τιμές των εισιτηρίων και όχι μόνο την προμήθεια μεσιτείας που χρεώνεται, επειδή συνήθως είναι χαμηλότερη από την εξοικονόμηση.

Οι έννοιες που αναφέρονται έρχονται σε δικές τους όταν οι online κρατήσεις ελέγχονται ξεχωριστά για ευκρίνεια από τον Διαχειριστή λογαριασμού για την εταιρεία σας.

Σε πολλές περιπτώσεις, ο Διαχειριστής Λογαριασμού θα μπορεί να προσφέρει κρατήσεις με τις παραπάνω έννοιες πιο έντονα και να παρέχει ενεργή καθοδήγηση σύμφωνα με την ταξιδιωτική πολιτική της εταιρείας σας. Είναι επομένως σημαντικό στη διαδικασία υποβολής προσφορών να συμπεριληφθούν οι τιμές των εισιτηρίων εκτός από το κόστος συναλλαγής.

Ένα άλλο σημαντικό μέρος είναι η αποτελεσματικότητα και η διαχείριση της διαδικασίας αίτησης, έγκρισης και κράτησης. Η Schiphol Travel βοηθά την εταιρεία σας με αποτελεσματικά εργαλεία που είναι πλήρως συνδεδεμένα με τα εσωτερικά συστήματα της εταιρείας σας.

Τέλος, η Schiphol Travel όχι μόνο βοηθά τον οργανισμό σας να ακολουθήσει ενεργά την Ταξιδιωτική σας Πολιτική, αλλά παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την ευαισθητοποίηση των διαχειριστών ως προς το κόστος μέσω ενεργών βίντεο.

Με αυτά τα βίντεο παρουσιάζουμε στους διαχειριστές σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού ποιοι ταξιδιώτες ταξιδεύουν εκτός πολιτικής, γιατί και τι κόστος. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με το κόστος και μαζί οδηγούμε σε μια χαμηλότερη μέση τιμή εισιτηρίων στον οργανισμό σας. Η ευαισθητοποίηση αυξάνεται μέσω εξαιρετικά καλής πρόσβασης.

Με τα σωστά εργαλεία, μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά τη μέση αξία εισιτηρίων στον οργανισμό σας. Είναι σημαντικό να συμπεριληφθεί η προβλεπόμενη ανάπτυξη των μέσων τιμών εισιτηρίων στη διαδικασία υποβολής προσφορών.

Ως οργανισμός, ειδικευόμαστε στη μείωση της μέσης αξίας του εισιτηρίου σας. Οι χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων και η μείωση της μέσης αξίας των εισιτηρίων χρησιμοποιώντας τις παραπάνω μεθόδους είναι σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις πολύ υψηλότερες από το συνολικό μεσιτικό τέλος που χρεώνουμε

Business Travel Management

Το Business Travel Management προσφέρει υποστήριξη για τον ενεργό και απαιτητικό επαγγελματία ταξιδιώτη. Από μεμονωμένες σε μεγαλύτερες ταξιδιωτικές αντιπροσωπείες. Εδώ και 15 χρόνια μας εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες και πολυεθνικές για να οργανώσουμε επαγγελματικά ταξίδια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ταξίδια που διοργανώνονται από το Α στο Ω
Οι δυνατότητες στις οποίες μπορούμε να εκπληρώσουμε το ρόλο μας είναι διαφορετικές. Υπηρεσία σοφέρ για μεταφορές από διαφορετικά αεροδρόμια. Διαμονή, κατάλληλες τοποθεσίες για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο είναι μερικά παραδείγματα στα οποία μπορούμε να εξυπηρετήσουμε. Εργαζόμαστε στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζουμε τι χρειάζεται για ένα άψογο επαγγελματικό ταξίδι.


Η καλύτερη επιλογή για οποιοδήποτε I.D ή Manager
Το Business Travel είναι δύσκολο να διαχειριστεί από μεγάλη απόσταση χωρίς αξιόπιστους συνεργάτες και προμηθευτές στο εξωτερικό. Είμαστε λοιπόν εκεί για να εγγυηθούμε την ποιότητα σε διαφορετικές χώρες και ζώνες ώρας. Ο έλεγχος σε κάθε πτυχή του ταξιδιού μπορεί να διασφαλιστεί στον υψηλότερο βαθμό με αξιόπιστους συνεργάτες, σύντομες γραμμές και καλό λογισμικό.
Ο δικός σας λογαριασμός με μόνιμο υπεύθυνο επικοινωνίας
Όταν μπορούμε να σας καλωσορίσουμε ως πελάτη, θα λάβετε τον δικό σας λογαριασμό με έναν μόνιμο υπεύθυνο επικοινωνίας. Προσφέρουμε κορυφαία εξυπηρέτηση 24/7 τόσο για τον ταξιδιώτη όσο και για την κράτηση.

«Η καλύτερη εταιρεία με την οποία συνεργάστηκα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Υπέροχοι οδηγοί και πολύ επαγγελματικό back office. Θα το συνιστούσα σε όλους. «

Shape

Know The Industry

Οι τελευταίες τάσεις για επαγγελματικά ταξίδια επιθυμούν οι ταξιδιώτες

“Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε διαφορετικούς πολιτισμούς και ξεχωριστούς ανθρώπους..”

Suze Orman

Επωφεληθείτε από:

– Ειδικές τιμές B2B σε περισσότερα από 16.000 επιχειρηματικά ξενοδοχεία παγκοσμίως.
– Κάντε απευθείας κράτηση για τους πιο συμφέρους ναύλους, επειδή έχουμε πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων με αεροπορικά εισιτήρια όλων των συνεργατών B2B.
– Παγκόσμια υπηρεσία και υποστήριξη από τοπικούς συνεργάτες B2B.
– Ανταγωνιστικές τιμές χάρη στην κοινή αγοραστική δύναμη εντός του ολλανδικού αναγνωριστικού οργανισμού.

Χτίστε τα όνειρα των ανθρώπων

Τα επαγγελματικά ταξίδια αυξάνονται. Ως αποτέλεσμα, τα ξενοδοχεία και άλλοι στον ταξιδιωτικό κλάδο προσπαθούν να προσελκύσουν περισσότερους ταξιδιώτες επαγγελματίες, αλλά για να το πράξουν αποτελεσματικά, πρέπει να γνωρίζετε τι ψάχνουν αυτοί οι ταξιδιώτες. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τελευταίες τάσεις που επηρεάζουν τις σύγχρονες αποφάσεις για επαγγελματικά ταξίδια.

Shape

Get to know us

Meet The Realet family


Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι θα είναι κοντά σας από την πρώτη επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση του ταξιδιού σας.

Iosif Duduman

Managing Partner

Eneretta DOCE

Managing Partner

Stella Schöneberg

Managing Partner
Shape

FAQ

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε

Τα επαγγελματικά ταξίδια, αλλιώς γνωστά ως εταιρικά ταξίδια, είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα ταξίδια που πραγματοποιούνται για λογαριασμό μιας επιχείρησης ή για σκοπούς επιχειρηματικής συνεργασίας με κάποιον άλλο. Ο όρος ισχύει ανεξάρτητα από το πόσο συχνά είναι το ταξίδι ή πόσο μακριά από τον καθημερινό χώρο εργασίας παίρνει τους ταξιδιώτες.

Ορισμένα παραδείγματα κοινών τύπων επαγγελματικών ταξιδιών περιλαμβάνουν το ταξίδι σε διαφορετικό υποκατάστημα της ίδιας εταιρείας, το ταξίδι σε διαφορετική τοποθεσία για να συναντήσετε προμηθευτές ή επιχειρηματικούς συνεργάτες ή ταξίδια για συνέδριο ή επιχειρηματική εκδήλωση. Σύμφωνα με τους περισσότερους ορισμούς, περιλαμβάνει ταξίδια μακριά από το χώρο εργασίας που απαιτεί τουλάχιστον μία διανυκτέρευση.

Αυτή η αγορά επαγγελματικών ταξιδιών δέχεται αυξημένη εστίαση από πολλούς στον ταξιδιωτικό κλάδο, εν μέρει οι επαγγελματίες ταξιδιώτες ξοδεύουν συχνά περισσότερα χρήματα στα ταξίδια τους, ειδικά όταν τα έξοδά τους καλύπτονται από τον εργοδότη τους. Ωστόσο, το πιο σημαντικό, τα επαγγελματικά ταξίδια αυξάνονται, χάρη σε παράγοντες όπως η παγκοσμιοποίηση και η διαθεσιμότητα των πτήσεων.

Η έρευνα που συντάχθηκε από το Finances Online βοηθά στην ανάδειξη της έκτασης της ανάπτυξης. Για παράδειγμα, μια μελέτη από την Global Business Travel Association δείχνει ότι μεταξύ του 2016 και του 2018, οι παγκόσμιες δαπάνες για επαγγελματικά ταξίδια αυξήθηκαν κατά περισσότερο από πέντε τοις εκατό. Εν τω μεταξύ, μια ανάλυση της Deloitte εκτιμά την περαιτέρω ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Η ανάπτυξη των επαγγελματικών ταξιδιών είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τα ξενοδοχεία. Σε τελική ανάλυση, σύμφωνα με το Certify, οι επιχειρήσεις ξοδεύουν το 13% του συνολικού προϋπολογισμού τους για επαγγελματικά ταξίδια για διαμονή. Επιπλέον, ένα επιπλέον 21% δαπανάται για γεύματα και τα ξενοδοχεία ενδέχεται να είναι σε θέση να εξασφαλίσουν μέρος αυτού μέσω των εστιατορίων του ξενοδοχείου και των επιλογών υπηρεσίας δωματίου.

Η ανάπτυξη των επαγγελματικών ταξιδιών και η αύξηση των ταξιδιωτικών επιχειρήσεων απαιτεί απάντηση από τη ξενοδοχειακή βιομηχανία. Τα ξενοδοχεία πρέπει να επικοινωνούν με επαγγελματίες ταξιδιώτες με διαφορετικούς τρόπους από ό, τι με τους καθαρούς ταξιδιώτες αναψυχής, να τους απευθύνονται με διαφορετικές υπηρεσίες και να εξετάζουν προσεκτικά τι χρειάζονται, θέλουν και περιμένουν.

1. Ταξίδια αναψυχής

Το ταξίδι αναψυχής αναφέρεται σε ταξίδια που συνδυάζουν στοιχεία επαγγελματικών και αναψυχής. Συχνά ενθαρρύνεται κυρίως από την επιχείρηση, αλλά ο επαγγελματίας ταξιδιώτης βρίσκει χρόνο στο ταξίδι του για να συμμετάσχει σε δραστηριότητες αναψυχής ή παρατείνει τη διάρκεια του επαγγελματικού του ταξιδιού, προκειμένου να δει τα αξιοθέατα και να συμμετέχει σε δραστηριότητες αναψυχής.

Βασικά, η έρευνα δείχνει ότι αυξάνεται. Πράγματι, σύμφωνα με την Expedia, περισσότερο από το 40 τοις εκατό των ταξιδιών επεκτείνεται για σκοπούς αναψυχής και αυτό αντιπροσωπεύει ένα βασικό δημογραφικό στοιχείο για τα οποία μπορούν να κάνουν έκκληση τα ξενοδοχεία.

Αυτό το σημαντικό δημογραφικό άτομο για επαγγελματίες ταξιδιώτες μπορεί δυνητικά να πειστεί να παρατείνει τη διαμονή του στο ξενοδοχείο σας με τη σωστή προσφορά. Εκτός από την εύκολη πρόσβαση σε κοντινά αξιοθέατα, τα ξενοδοχεία πρέπει να σκεφτούν τις υπηρεσίες και τις ανέσεις που μπορούν να προσφέρουν, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες επαγγελματίες να έχουν ευκαιρίες να διασκεδάσουν.

Σύμφωνα με μια μελέτη από το SAP Concur, οι Millennials είναι η γενιά που πραγματοποιεί τα περισσότερα ταξίδια αναψυχής, αντιπροσωπεύοντας το 38% από αυτά συνολικά. Ωστόσο, άλλες γενιές δεν είναι πολύ πίσω, με το Generation X και το Baby Boomers να αντιπροσωπεύουν το 31% των ταξιδιών αναψυχής το καθένα, επισημαίνοντας την αυξανόμενη δημοτικότητά του σε γενικές γραμμές.

Βρείτε πιο λεπτομερείς πληροφορίες για το “Bleisure Travel” στα άρθρα “Τι είναι το Bleisure Travel;” και “Bleisure: Συμβουλές για ξενοδοχεία για να προσελκύσετε περισσότερους ταξιδιώτες Bleisure”.

2. Εξατομίκευση

Η αεροπορική βιομηχανία υπήρξε εξαιρετικά αποτελεσματική στην αξιοποίηση των αναγκών εξατομίκευσης των ταξιδιωτικών επιχειρήσεων, συνειδητοποιώντας ότι αυτοί οι ταξιδιώτες μπορούν να γίνουν συχνές, πιστές και υψηλής αξίας πελάτες, εάν αντιμετωπίζονται ως ιδιώτες. Αυτή η επιθυμία για εξατομίκευση έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων.

Στην πραγματικότητα, οι επιλογές εξατομίκευσης που προσφέρουν τα ξενοδοχεία είναι σχεδόν ατελείωτες, ειδικά δεδομένης της τάσης των επαγγελματιών ταξιδιωτών να ταξιδεύουν συχνά στα ίδια μέρη. Αυτό επιτρέπει στα ξενοδοχεία να χρησιμοποιούν δεδομένα από προηγούμενα ταξίδια για να κάνουν προτάσεις, προβλέψεις ή προσαρμογές, με βάση τις συνήθειες ενός ατόμου, τις υπηρεσίες που έχουν χρησιμοποιήσει, τους τρόπους πληρωμής τους κ.λπ.

Βρείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες και παραδείγματα σχετικά με το “Προσωποποίηση μάρκετινγκ” στον ταξιδιωτικό κλάδο στο άρθρο “5 τρόποι εξατομίκευσης Το μάρκετινγκ χρησιμοποιείται στην ταξιδιωτική βιομηχανία”.

3. Το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT)

Το Διαδίκτυο των πραγμάτων αναφέρεται σε συσκευές, συσκευές και άλλα «πράγματα» που είναι σε θέση να στέλνουν και να λαμβάνουν δεδομένα, λόγω της σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Οι συσκευές IoT γίνονται πιο συνηθισμένες στα νοικοκυριά, με παραδείγματα όπως έξυπνοι μετρητές ενέργειας, έξυπνες τηλεοράσεις και έξυπνα ηχεία, και οι ταξιδιώτες επαγγελματίες αναμένουν το ίδιο από τα ξενοδοχεία.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θέλουν προσωπικό έλεγχο και μια απρόσκοπτη εμπειρία και συσκευές IoT που τους επιτρέπουν να ελέγχουν εξ αποστάσεως τη θέρμανση ή να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές για να ζητούν πληροφορίες, είναι δύο πιθανά παραδείγματα αυτού. Επιπλέον, τα ξενοδοχεία ξεχωρίζουν προσφέροντας απρόσκοπτα check-in, αυτόματες πληρωμές και δωμάτια που μπορούν να ξεκλειδωθούν μέσω smartphone.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και παραδείγματα για το «Ίντερνετ των πραγμάτων» σε ξενοδοχεία στο άρθρο «Έξυπνο ξενοδοχείο: Ποια είναι τα οφέλη για τους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου;».

4. Κοινή χρήση οικονομίας

Η οικονομία της κοινής χρήσης συνεχίζει να διαταράσσει ολόκληρη την ταξιδιωτική βιομηχανία, αλλά μπορεί να προσελκύσει ιδιαίτερα έναν επαγγελματία ταξιδιώτη, λόγω της δυνατότητας εξοικονόμησης χρημάτων και ανταλλαγής εμπειριών με άτομα που ταξιδεύουν σε παρόμοιες περιστάσεις. Επιπλέον, οι εταιρείες ανησυχούν όλο και περισσότερο για τα επαγγελματικά τους ταξίδια που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι ταξιδιώτες επαγγελματίες εκμεταλλεύονται την οικονομία κοινής χρήσης με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της κοινής χρήσης διαδρομής, η οποία μπορεί να μειώσει το κόστος μεταφοράς και την κοινή χρήση σπιτιού, η οποία μπορεί να προσφέρει οικονομικά και κοινωνικά οφέλη, σε σύγκριση με πιο παραδοσιακές επιλογές. Τα ξενοδοχεία ανταποκρίνονται σε αυτό, προσφέροντας επιλογές κοινής χρήσης δωματίων και πρόσβαση σε κοινόχρηστα ταξίδια.

Βίντεο: ITB Berlin – Sharing Economy – Πρόκληση ή ευκαιρία για τουριστικούς προορισμούς


5. Εμπειρία πελατών

Ένα μεγάλο μέρος της διαχείρισης ταξιδιών περιλαμβάνει την εστίαση στην εμπειρία των πελατών. Αυτό είναι σημαντικό για όλες τις επιχειρήσεις που συνδέονται με τον ταξιδιωτικό κλάδο, από αεροπορικές εταιρείες και εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, επειδή η εμπειρία των πελατών έχει αναμφισβήτητα γίνει ένας ακόμη πιο σημαντικός ανταγωνιστικός διαφοροποιητής από το προϊόν ή την τιμή.

Διάφορα στατιστικά στοιχεία που συνέταξε η Chameleon Collective τονίζουν αυτό, με το 86 τοις εκατό των πελατών που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για μια καλύτερη εμπειρία πελατών και το 84 τοις εκατό των εταιρειών που επικεντρώνονται στην εμπειρία των πελατών αναφέρουν αύξηση εσόδων. Η καλή εξυπηρέτηση πελατών μπορεί επίσης να βελτιώσει τη φήμη σας, προσελκύοντας ακόμη περισσότερους επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Βίντεο: Εμπειρία πελατών


6. Εικονική πραγματικότητα

Τέλος, η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας έχει καταστεί mainstream τα τελευταία χρόνια και οι πελάτες ταξιδιών αναμένουν ότι θα διαταράξει την ταξιδιωτική βιομηχανία πολύ περισσότερο στο εγγύς μέλλον. Στην πραγματικότητα, με βάση την έρευνα του DCC Forum, το 79 τοις εκατό των ταξιδιωτικών επιχειρήσεων αναμένουν εικονική εκ νέου

Δεν αναθέτουμε την εξωτερική υπηρεσία 24 ωρών σε εξωτερικό τηλεφωνικό κέντρο. Κράτηση έκτακτης ανάγκης ή τελευταίας στιγμής εκτός των ωρών γραφείου; Ακόμα και τότε θα μιλάτε πάντα με έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Δεν υπάρχει ατελείωτη αναμονή ή περιττές ερωτήσεις, μισή λέξη είναι αρκετή για εμάς. Όπου κι αν βρίσκεστε, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας προσωπικά: 24 ώρες την ημέρα.

Η ταυτότητα μπορεί να κανονίσει τη μεταφορά σας από και προς, αλλά και τοπικές μεταφορές στον προορισμό. Θα συναντηθείτε από έναν οδηγό κατά την άφιξη και μπορείτε να ταξιδέψετε ανέμελα από πόρτα σε πόρτα.

Traveling with a large group? For flight and/or hotel reservations for ten or more passengers, you are eligible for special group rates. Let us know what your wishes are, we know what is possible and are happy to help you on your way as cheaply as possible.

Χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας για επιχειρήσεις; Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στην ακρίβεια και τη γνώση της αξιόπιστης ομάδας ταυτότητάς σας για ιδιωτικά ταξίδια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σκεφτούμε μαζί σας για το εξατομικευμένο ταξίδι σας. Ενδιαφερόμενος? Ζητήστε δωρεάν προσφορά ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Για όσους θέλουν να οργανώσουν ορισμένα πράγματα οι ίδιοι, προσφέρουμε μια διαδικτυακή πλατφόρμα, που ονομάζεται cytric. Εδώ μπορείτε να κάνετε κράτηση για πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μεταφορές. Δεν πηγαίνει κάτι όπως αναμενόταν; Στη συνέχεια, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο αξιόπιστο αντίγραφο ασφαλείας της ID MEMORY. Είστε περίεργοι για τις δυνατότητες για τον οργανισμό σας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Booking airline tickets is not as simple as many people think. For us it is daily business. We keep an overview of all your journeys and always look for the limits of what is possible. Even if forming combinations is an option, you can count on our knowledge that will enable you to achieve significant savings. With us you always have a wide choice. Where possible, we offer flights from low-cost airlines, such as easyJet, Ryanair and Transavia. Moreover, as a partner of the national purchasing organization ID (Business Travel Partners), we can regularly offer attractive promotional rates. Our partnership with ID (International Travel Partnership) also offers additional benefits. This gives us access to the international airfare database of all ID partners. With ID FareSaver we immediately reserve the most advantageous rates for you.

 

Ως συνεργάτης ταυτότητας (International Travel Partnership), σας προσφέρουμε πρόσβαση σε τιμές ταυτότητας με διαπραγμάτευση σε χιλιάδες επιχειρηματικά ξενοδοχεία παγκοσμίως. Συνεργαζόμαστε επίσης με ταξιδιωτικούς οργανισμούς όπως η Expedia, RateHawk, Booking.com και Horse21.pro. Συγκρίνουμε πάντα όλους αυτούς τους παρόχους για ανταγωνιστικές προσφορές.

Κάνετε κράτηση απευθείας μέσω ταυτότητας; Στη συνέχεια, η πληρωμή για το κατάλυμα θα διευθετηθεί απευθείας με τον οργανισμό σας από την εταιρεία μας. Συνεπώς, ο ταξιδιώτης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει την επαγγελματική του (ή οποιαδήποτε ιδιωτική) πιστωτική κάρτα για να πληρώσει για διαμονή στο χώρο του ξενοδοχείου.

Προτιμάτε να κάνετε κράτηση online μόνοι σας; Στη συνέχεια, κάνουμε τη διαδικτυακή μηχανή κρατήσεων, τα ID ξενοδοχείων, διαθέσιμα. Μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη και εύκολη κράτηση μέσω αυτής της πλατφόρμας και θα λάβετε αυτόματα ένα τιμολόγιο από εμάς για την κράτησή σας. Για λεπτομέρειες σύνδεσης ή περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Χρειάζεστε αυτοκίνητο; Η τοπική ενοικίαση αυτοκινήτου είναι συχνά χρονοβόρα και δαπανηρή. Είμαστε επίσης ευτυχείς να το κανονίσουμε πριν ξεκινήσει το ταξίδι και να συνεργαστούμε με όλες τις αξιόπιστες εταιρείες ενοικίασης. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε επί τόπου ή να τιμολογήσετε το ενοίκιο στη συνέχεια απευθείας στον οργανισμό σας. Σας προσφέρουμε σαφώς εκ των προτέρων ποιες υπηρεσίες και ασφάλιση είναι χωρίς αποκλεισμούς ή αποκλειστικά.

Θέλετε να κλείσετε ταξίδι με τρένο; Ακόμα και τότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε. Μέσω της συνεργασίας μας με την NS International, παρέχουμε ταξίδια τρένων με, για παράδειγμα, Thalys, Eurostar, ICE ή TGV. Εάν ο οργανισμός σας ταξιδεύει τακτικά με τη Thalys, ενδέχεται να δικαιούστε μειωμένους ναύλους και επιπλέον ευελιξία.

Open chat
Thanks for getting in touch with us!
Hello and thanks for getting in touch with us! What can we help you with today?