• (+30) 698 - 395 -4400
 • 0

Daily Tour

Εμπειρία εκτός δρόμου στην Τρανσυλβανία 3 ημέρες

Romania

 • info-icon

  Price

  €460,00

 • info-icon

  Trips

  Daily Tour

 • info-icon

  Duration

  3 ημέρες

 • info-icon

  Group Size

  Max 20 people

 • info-icon

  Location

OVERVIEW TOUR

* Ξενάγηση με οδηγό Σε αυτό το ταξίδι θα απολαύσετε 4×4 εκτός δρόμου εμπειρία σε μερικές από τις πιο όμορφες φυσικές τοποθεσίες στην Τρανσυλβανία. Εξερευνήστε νέα τοπία και μάθετε ενδιαφέροντα γεγονότα για την ιστορία και τον πολιτισμό της Ρουμανίας. Ανακαλύψτε φυσικούς χώρους όπως θεαματικές λίμνες, ποτάμια, φαράγγια και αυθεντικά χωριά όπου ο χρόνος έχει σταματήσει. Απολαύστε διαλείμματα καφέ στα βουνά με εκπληκτική θέα και απολαύστε καθαρή φύση. Δεν θα έχετε άγχος, καμία βιασύνη, αλλά μόνο υπέροχη στιγμή για να ταξιδέψετε σε αυτήν την περιοδεία 4 × 4 σε μαγικά μέρη μέσα από βουνά και παραμύθια. Έννοια του ταξιδιού σε συνοδεία: Το οδηγό όχημα οδηγείται από τον οδηγό μας και τα υπόλοιπα οχήματα οδηγούνται από τους τουρίστες μετά από μια σταθερή προπόνηση. Επίπεδο δυσκολίας εκτός δρόμου: Εύκολο-μεσαίο κατάλληλο για οδηγούς με μικρή εμπειρία στην οδήγηση οχημάτων 4 × 4 ή ακόμα και χωρίς εμπειρία σε 4 × 4. Το πακέτο είναι κατάλληλο για μικρές ομάδες 6 – 20 ατόμων, που ταξιδεύουν σε 2 – 5 οχήματα εκτός δρόμου, εκτός από το οδηγό όχημα! Τιμή από 460 ευρώ / άτομο για γκρουπ τουλάχιστον 12 ατόμων και 3 οχήματα σε συνοδεία. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Τιμές και υπηρεσίες” για περισσότερες πληροφορίες!

Θελγήτρα

Canyon of Zarnesti, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Zarnesti, το φαράγγι είναι ένας θεαματικός δρόμος στην εστία της οροσειράς Piatra Craiului. Τ το βαθύ και στενό φαράγγι του ασβεστόλιθου σχηματίστηκε από την κατάρρευση μιας στέγης σπηλαίου. Ο εντυπωσιακός δρόμος με τεράστια πέτρινους τοίχους και στα δύο μεγέθη με ύψος έως 200 μέτρα προσφέρει εκπληκτική θέα. Είναι ένας εύκολος τρόπος, χωρίς διαφορές επιπέδου, δεν συναντάτε αυτοκίνητα και άλλη πηγή θορύβου. Σε αυτό το φαράγγι, γυρίστηκαν σκηνές του “Cold Mountain”, μια ταινία με τη Nicole Kidman και τον Jude Law, βραβευμένη με επτά Όσκαρ. Το Bran Castle (επίσης γνωστό ως Dracula’s Castle) είναι ένα μεσαιωνικό αριστούργημα με συναρπαστική ιστορία. Πύργοι, στενοί διάδρομοι, κρυφές εγκαταστάσεις – η κάστα προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα και ιστορίες. Τα παραδοσιακά χωριά Magura και Pestera που βρίσκονται στα εθνικά βουνά Piatra Craiului στα νότια Καρπάθια, τα χωριά Pestera και Magura προσφέρουν μια αυθεντική ματιά στην αγροτική ζωή της Ρουμανίας. Θα ανακαλύψετε μια γη με λόφους, απομακρυσμένους δρόμους χωριών, παραδοσιακά ξύλινα σπίτια. Η σπηλιά του μοναστηριού Sinca Veche χρονολογείται σε περίπου 7.000 χρόνια. Το σπήλαιο είναι σκαλισμένο στο λόφο και έχει δύο θαλάμους με σχέδια στους τοίχους. “Η παράξενη ενέργεια” και το “ειδικό μέρος” είναι εκφράσεις που χρησιμοποιούνται από εκείνους που μπήκαν μέσα για να αναζητήσουν ξεκούραση και παρηγοριά εδώ. Υπάρχουν ιστορίες θεραπείας, όνειρα που γίνονται πραγματικότητα μετά από προσευχή εδώ και ανύπαρκτα φώτα και σκιές που εμφανίζονται στις φωτογραφίες. Το Brasov ιδρύθηκε το 1211 από τους Teutonic Knights και εγκαταστάθηκε από τους Saxons ως μία από τις επτά ακροπόλεις. Εδώ θα ανακαλύψετε τα υπολείμματα της Αρχαίας Ακρόπολης του Brasov, Black Church – που ορισμένοι ισχυρίζονται ότι είναι η μεγαλύτερη εκκλησία γοτθικού ρυθμού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και το παλιό κέντρο της πόλης με μεσαιωνική πτυχή. Το Brasov είναι η πύλη της Τρανσυλβανίας προς το Νότο και την Ανατολή. Εκδρομές σπάνιας ομορφιάς εκτός δρόμου, η βέλτιστη επιλογή της ομάδας 4 × 4 Tours για τη διευκόλυνση της νόμιμης πρόσβασης και της μέγιστης ασφάλειας σε άγρια ​​μέρη με εντυπωσιακή θέα στα Bucegi, Piatra Craiului, Ciucas, Baiului, Postavaru, Piatra Mare, Iezer, Fagaras Mountains .

Prices & services

Τιμή ξεκινώντας από 460 ευρώ / άτομο για γκρουπ τουλάχιστον 12 ατόμων και 3 οχήματα εκτός δρόμου σε συνοδεία. Η τελική τιμή ανά τουρίστα υπολογίζεται σύμφωνα με τον αριθμό των ατόμων που ταξιδεύουν, τον αριθμό των 4Χ4 οχημάτων που χρησιμοποιήθηκαν και άλλες προαιρετικές δραστηριότητες. 40% προκαταβολή κατά την κράτηση για κράτηση καταλύματος, οχήματα 4 × 4 και οδηγός και υπόλοιπο πληρωμής εντός 30 ημερών πριν από την ημερομηνία αναχώρησης. Για επιλογή αυτο-οδήγησης πρέπει να υπογράψουμε μια Σύμβαση Αυτο-οδήγησης με όλους τους τουριστικούς οδηγούς και να κρατήσουμε 800 EUR / ως εγγύηση για κάθε τζιπ, επιστρέψιμη μετά το ταξίδι, για την κάλυψη ελαφρών ζημιών τζιπ σε περίπτωση ατυχήματος. Επιπλέον Casco Insurance διατίθεται με franchise 400 EUR / όχημα για την κάλυψη όλων των ζημιών των οχημάτων κατόπιν αιτήματος. Ζητήστε την καλύτερη προσφορά! Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για κράτηση της περιοδείας!

Γενικοί Όροι:

Σε ένα όχημα 4 × 4 μπορεί να ταξιδέψει 2, 3 ή 4 ενήλικες τουρίστες. Το πακέτο είναι κατάλληλο για μικρές ομάδες 6 – 20 ατόμων! Επίπεδο δυσκολίας εκτός δρόμου: Εύκολο-μεσαίο κατάλληλο για οδηγούς με μικρή εμπειρία στην οδήγηση οχημάτων 4 × 4 ή ακόμη και χωρίς εμπειρία στο δρόμο. Η εμπειρία οδήγησης οχημάτων 4 × 4 είναι ένα πλεονέκτημα αλλά όχι υποχρεωτική. * Οι οδηγοί πρέπει να έχουν τουλάχιστον 21 ετών και τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρίας οδήγησης με κανονικά αυτοκίνητα.

Η τιμή περιλαμβάνει:

 

Διαμονή για 2 διανυκτερεύσεις σε υπέροχες τοποθεσίες 4 * συντάξεων ή ξενοδοχείων.

Ημιδιατροφή (2 πρωινά και 2 δείπνα – check-in δείπνο και check-out με πρωινό)

Εμφιαλωμένο νερό και καφές στη φύση

Nissan Patrol ή παρόμοια ενοικίαση τζιπ με αγγλόφωνο οδηγό / οδηγό (Ισπανός ή Γερμανός οδηγός / οδηγός κατόπιν αιτήματος)

Καύσιμα και τοπικά τέλη Εξοπλισμός ρυμούλκησης και ανάκτησης

Παραλαβή και παράδοση από το ξενοδοχείο ή το αεροδρόμιο

Μετάφραση στα ελληνικά

Φωτογράφος

Οδηγοί και συνοδούς από την εταιρεία μας Ξεναγός

VAT

Η τιμή δεν περιλαμβάνει:

 

Πτήσεις προς / από Βουκουρέστι – Ρουμανία

Μεσημεριανό

Αλκοόλ και άλλα δροσιστικά ποτά Υποχρεωτικό να έχετε ταξιδιωτική ασφάλιση ειδικά για τον τουρισμό εκτός δρόμου και περιπέτειας από τη χώρα σας Άλλες προαιρετικές χρεώσεις που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα

Επικοινωνήστε μαζί μας για άλλες λεπτομερείς πληροφορίες.

ITINERARY

Θα σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο ή την τοποθεσία σας στο Βουκουρέστι και θα οδηγήσουμε περίπου 2 ώρες, βόρεια προς το χωριό Slon για να φτάσετε στους πρόποδες των βουνών Tataru. Σας οδηγούμε στο εκπληκτικό τοπίο της διαδρομής Tabla Butii («Το οροπέδιο των βαρελιών») για μια εκπληκτική εμπειρία εκτός δρόμου. Θα οδηγήσετε στον δρόμο που χρησιμοποιήθηκε πριν από αιώνες για να διασχίσετε από τη Βλαχία προς την Τρανσυλβανία, ένα από τα ορεινά περάσματα που χρησιμοποιούνται από τη μετανάστευση ορδών Τάταρων και Κουμάνων στην Τρανσυλβανία και την Ευρώπη. Επισκεφθείτε ένα αυθεντικό πρόβατο όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε βιολογικά τυριά. Συνεχίστε την οδήγηση και περάστε τα ερείπια του ουγγρικού φρουρίου Cruceberg, που χτίστηκε στα μεσαιωνικά χρόνια από τους Teutonic Knights. Κατεβαίνοντας στα βουνά, φτάνουμε στο Zizin και οδηγούμε κατά μήκος της κοιλάδας του ποταμού Buzau περνώντας μέσα από όμορφα τοπία. Το βράδυ, φτάστε στο κατάλυμα μας στο Timisu de Jos.
Το πρωί ξεκινά με μια προκλητική εμπειρία οδήγησης εκτός δρόμου 4 × 4 στο Diham Cottage με εκπληκτική θέα στα βουνά Bucegi. Ανακαλύψτε εντυπωσιακές κορυφές του "Coltii Morarului", γνωστού ως "Δόντια του Δράκουλα" και πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ στη φύση που περιβάλλεται από εντυπωσιακή θέα στα βουνά. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε προς το Rasnov και η περιοδεία μας συνεχίζει να φτάνει στο χωριό Sinca Veche, όπου κάνουμε μια στάση για να επισκεφθούμε το μοναδικό σπήλαιο Μοναστήρι, που ονομάζεται επίσης «Ναός των Ευχών». Εδώ, θα ανακαλύψετε ένα μέρος γεμάτο μυστήριο και πολύ ισχυρή ενέργεια. Συνεχίστε να εξερευνάτε την περιοχή Poiana Marului, απολαμβάνοντας την εμπειρία εκτός δρόμου μέσα από καταπληκτικά τοπία. Τα τοπία του χωριού είναι γοητευτικά και θα γοητευτείτε από το μέρος του παραμυθιού του. Νιώστε την ηρεμία και την ηρεμία γύρω σας. Όταν φτάσουμε στο άνετο κατάλυμα, θα απολαύσουμε ένα υπέροχο ρουμανικό δείπνο και θα δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά τοπικά ποτά.
Μετά το πρωινό, φεύγουμε από την Poiana Marului, οδηγώντας περίπου 15 λεπτά στο Zarnesti. Απολαύστε μια εύκολη βόλτα στο φαράγγι του Zarnesti και αναπνέοντας τον καθαρό αέρα του βουνού στο τοπίο της ταινίας "Cold Mountain". Στη συνέχεια, απολαύστε μια χαλαρωτική εμπειρία εκτός δρόμου οδηγώντας στους λόφους των παραδοσιακών χωριών Magura και Pestera. Αφήστε τα μάτια σας να ξεκουραστούν στο μαγευτικό τοπίο των βουνών Piatra Craiului και Bucegi. Στη συνέχεια, θα επισκεφθείτε το θρυλικό Bran Castle, γνωστό ως το σπίτι του πνεύματος του Dracula. Η εμπειρία εκτός δρόμου 4 × 4 συνεχίζεται μέσα από εντυπωσιακά τοπία του Bran Pass και φτάνει στο ψηλότερο χωριό της Ρουμανίας, Fundatica σε υψόμετρο 1360 m. Από την κορυφή του λόφου, η εμπειρία εκτός δρόμου 4 × 4 συνεχίζεται μέσω του Key Valley Canyon, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη γραμμή zip. Αφού πιούμε ένα φλιτζάνι καφέ κοντά στο ποτάμι και απολαύσουμε τους ήχους της φύσης γύρω σας, είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε πίσω στο Βουκουρέστι. Μεταφορά στο αεροδρόμιο ή στο ξενοδοχείο σας.

REVIEWS

Traveler rating

 • Excellent
  0
 • Very Good
  0
 • Average
  0
 • Poor
  0
 • Terrible
  0
Write a review

Summary

 • Sleep
 • Location
 • Service
 • Cleanliness
 • Room(s)
There is no review
You must make a booking before writing a review

PRICES & PAYMENT

€460,00 3 ημέρες

Payment Policies

Prepayment / Cancellation
 • Deposit: no   
 • Allowed Cancellation: No
Tax
 • V.A.T: 10%   not included   

REQUEST TO BOOK

Available
Not Available
Selected

Place Order

Contact with us

 • +306983954400
 • memory_travel@idmemory-travel.com
YOU MAY LIKE

YOU WILL ALSO LIKE THESE